

		NAL AGENDA (As of 04 September 2024)	1
Time and Room	Session	Format/Speakers	Notes
	Day	1 (Thursday 5 th September 2024)	
08:00 to 09:00 (60 mins) Hallway outside Auditorium	Registration		Tea/biscuits served
09:00 to 10:10	Proceedings begin		
(70 min) Auditorium	Inaugural Address (09:15 – 09:30)	Dr Rajiv Bahl, Director General, Indian Council of Medical Research and Secretary to Government of India, Department of Health Research [virtual]	
	Welcome Addresses	 Mr. Sivakumar KB, IAS, Commissioner, Health and Family Welfare, Government of Karnataka (TBC) Dr N Devadasan, Institute of Public Health (IPH) Dr. Lut Lynen, Institute of Tropical Medicine Antwerp (ITM) [pre-recorded] Prof Pratima Murthy, National Institute of Mental Health and Neuro Sciences (NIMHANS) [pre-recorded] Prof Arnab Mukherji, Indian Institute of Management Bangalore (IIMB)* 	
10:10 to 11:20	Panel Discussion on	Dr T Sundararaman, Independent	Moderator: Arnab
(70 min) Auditorium	Governance and institutional frameworks for complex health systems	 Prof Gita Sen, Public Health Foundation of India (PHFI) Prof V R Muraleedharan, Indian Institute of Technology- Madras (IITM) Dr Sohana Shafique, icddr,b [virtual] 	Mukherji, Indian Institute of Management Bangalore (IIMB)*
11:20 to 11:30	Group Photo		
		Coffee Break & Poster Viewing – Hallway outside Aud al, Varun Goel, Kamal Gulati, Aman Mohan Mishra	1
12:00 to 13:00 (60 min) Auditorium	Abstract-based presentations on Governance and institutional frameworks for complex health systems	 Dr Maya Annie Elias, University of Antwerp Dr Adithyan GS, IIT Madras Dr Neha Katoch, Panjab University Chandigarh 	Chair: Nischith VD, Karnataka Skill Development Authority Discussant: Girish Rao, National Institute of Mental Health and Neuro Sciences (NIMHANS)
		o 14:00 (60 min) Lunch in IIMB Woods	
14:00 to 15:15 (75 min) Auditorium	Panel Discussion on Governance to strengthen public health	 Prof Rama Baru, Centre for Social Medicine, Jawaharlal Nehru University [virtual] Dr Roopa Devadasan, One Billion Literatures Foundation (OBLF) 	Moderator: Upendra Bhojani* Institute of Public Health (IPH)



September 5th to 7th, 2024 Indian Institute of Management Bangalore

*









	& address commercial	Dr Pranay Lal, Independent [virtual]	
	and social determinants	Dr Meghnath Dhimal, Nepal Health Research Council (NHRC)	
15:15 to 16:15	Abstract-based	Dr Meena Putturaj, Institute of Public Health	Chair: Mohan Rao,
(60 min)	presentations on	(IPH)	Independent
Auditorium	Governance to	 Dr Veena Sriram, University of British 	Discussant: Shalini
Additorium	strengthen public health	Columbia (UBC)	Singh, Johns Hopkins
	& address commercial	Dr Upendra Bhojani, Institute of Public	University (JHU)*
	and social determinants	Health (IPH)	
		• Dr Gambhir Shreshtha, Maharajgunj Medical	
		Camp	
		45 (30 mins) – Hallway outside Auditorium	
40 45 1 47 45		Nimisha Bhuyan, Trupti Patil, Narayan Tripathi	Malanta David
16:45 to 17:45	Policy Round Table 1	• Dr PK Jameela, Planning Board, Government	Moderators: Devaki
(60 min)		of Kerala	Nambiar, The George
Auditorium		Mr Sampath Kumar, IAS, Government of Meghalaya [virtual]	Institute for Global
		 Ms Sujatha Rao, IAS, Independent [virtual 	Health (TGI)* , Sandra Albert, Indian Institute
		TBC]	of Public Health-
		• Dasho Dechen Wangmo, Pema Foundation,	Shillong (IIPHS)
		Bhutan	Shillong (IIF113)
18:00 to 20:00	Concurrent Art & Health	Ms Radhika Jain, First Drop Theatre	
(120 min)	workshops	'Navigating through Challenges' - A	
Auditorium		 Playback Theatre Performance Ms Maitri Gopalakrishna, FAHI 	
		The Arts and Public Health: a taster for	
		curious cats	
	20:00 - 21:00) (120 min) Networking Dinner -IIMB Woods	
	Da	ay 2 (Friday 6 th September 2024)	
09:45 to 10:15	Day 2 Opening		Tea/biscuits served
(30 min)			
Hallway			
10:15 to 11:30	Panel Discussion on	Dr Anant Bhan, Sangath	Moderator: Prashanth
(75 min)	Stewardship of digital	Dr Rohit Satish, ARTPARK	NS (IPH)
Auditorium	transformations	Dr Pattie Gonsalves, Sangath	
	including AI and big data	Ms Sunita Nadhamuni, Arghyam	
	11:30 to 12:00 (30 min) Tea/C	Coffee Break & Poster Viewing – Hallway outside Aud	litorium
	Carolyn K	avita Tauro, <i>Vikas Dwivedi</i> , Ruchita Jalal	
12:00 to 13:00	Concurrent abstract-	Stewardship of digital transformations including	Chair: Indu Bhushan,
(60 min)	based presentations on	Al and big data	Johns Hopkins
Auditorium	Stewardship of digital	Ms Sonam Yangchen, Institute of Health	University/Boston
	transformations	Partners (IHP)	Consulting Group
	including AI and big data	Mr Jaison Joseph, George Institute for Global Health (TGI)	Discussant: Stephen
	and Governance and	 Mr Nitesh Kr. Verma, Central University 	Roberts, University
	institutional frameworks	Kerala (CUK)	College London (UCL)
		Ms Anusha Ebenezer Alpheus, Sangath	









Q001	for complex health	Governance and institutional frameworks for	Chair: Stephen Jan, TGI		
200.	systems	complex health systems	Australia		
		Ms Kripa Nandan, Indian Institute of	Discussant: Vikash		
		Technology – Roorkee (IITR)	Keshri, SHRC		
		 Ms Gloria Benny, George Institute for Global 			
		Health (TGI)			
		• Mr Anuj Prakash Ghanekar, Tata Institute of			
		Social Sciences, Mumbai (TISS)			
		• Ms Angel Sudha Veparala, Institute of Public			
	12.00+	Health (IPH)			
		o 14:00 (60 min) Lunch – IIMB Woods	Mada and a Davida		
14:00 to 15:15	Panel Discussion on	Dr Neha Dumka, National Health Systems	Moderator: Bontha		
(75 min)	Implementation	Resource Centre (NHSRC)	Babu (NIIR NCD, Indian		
Auditorium	Research: Innovations in	Prof N Devadasan, Institute of Public Health (IPH)	Council of Medical		
	method and translation	 Dr Ashoo Grover, Indian Council of Medical 	Research, ICMR)		
		Research (ICMR)			
		• Dr Yodi Mahendradhata, Gadjah Madah			
		University [virtual]			
15:15 to 16:15	Concurrent abstract-	Implementation Research: Innovations in	Chair: Vishwajeet		
(60 min)	based presentations on	method and translation	Kumar, Community		
Auditorium	Implementation	Dr Akriti Mehta, Johns Hopkins University	Empowerment Lab		
	Research: Innovations in	(JHU)	(CEL)		
	method and translation	Dr Shalini Singh, Johns Hopkins University	Discussant: Nima		
	and Governance to	(JHU)	Asgari, Asia Pacific		
	strengthen public health	 Ms Sharmada Sivaram, Indian Institute of Management Bangalore (IIMB) 	Observatory on Health		
	& address commercial	 Ms Arohi Chouhan, Public Health 	Policies and Systems		
	and social determinants	Foundation of India (PHFI)	(APO)		
		Governance to strengthen public health &	Chair: Vijayashree		
Q001		address commercial and social determinants	Yellapa, KNCV TB Plus*		
		Mr Wapangjungla Longchar, Central	Discussant:		
		University Kerala (CUK)	Rajalakshmi		
		Ms Shweta Marathe, SATHI	Ramprakash,		
		Mr Rayhan SK, Jawaharlal Nehru University	Independent		
		(JNU)			
		Ms Joy Bagas, Asian Development Bank			
4	6.15 to 16.45 (20 min) Too/((ADB) [virtual TBC]	litorium		
16:15 to 16:45 (30 min) Tea/Coffee Break & Poster Viewing – Hallway outside Auditorium Yogish Channa Basappa, Arunima Ghosal, Rajani Shakya, Darshan Shadakshari					
16:45 to 17:45	Policy Round Table 2	Dr Soumya Swaminathan, MS Swaminathan	Moderator: Pragati		
(60 min)		Foundation (MSSRF) [virtual]	Hebbar, Institute of		
Auditorium		 Dr Rajan Khobragade, IAS, Government of 	Public Health (IPH)*		
Additionalin		Kerala [virtual]	Arun Nair (ACCESS		
		 Dr Darez Ahamed, IAS, Government of Tamil 	Health International)		
		Nadu	neatth international)		
		Dr Weerasak Putthasri, National Health			
		• Di Weerasak Futthash, Nationat Heatth			



~









		Ms Uma Mahadevan, IAS, Government of	
Closing ceremony		Summary of proceedings and Vote of Thanks	Arnab Mukherji (IIMB) *
		• Dr Naveen Bhat Y, IAS, Mission Director,	Pragati Hebbar (IPH)*
		National Health Mission, Government of	Devaki Nambiar (TGI)*
18:	:15 to 19:15 (6	60 min) High Tea – Hallway outside Auditorium	
	Day	3 (Saturday 7 th September 2024)	
r researchers i	in pre-doctor	al and doctoral tracks who have pre-registered. F	Registration is closed.
9:00 to 9:30 (30 min)		n General introduction and ice breaker	Rajeev BR and Ketki
P12, P21, P22			Shah (IPH)
9:30 to 10:45 (75 min)		Interaction with HPSR experts (Ask me	Participants to engage
P12, P21, P22		anything format)	with 4 – 5 HPSR experts
10:45 to 11:00 (15 min)		Tea/ coffee break	
Auditorium			
11:00 to 1:00 (120 min)		Health communication - Disseminating your	Centre for Strategic
P12, P21, P22		research through blogs, policy briefs,	Communications for
		articles, Op-eds, podcasts	Public Health, Swasti,
			The Health Catalyst
1:00 to 2:00 (60 min)		Lunch break	
ods			
2:00 to 3:00 (60 min)		Research pitches/ Group activity	
P22			
3:00 to 3:30 (30 min)		Feedback and wrap up	Rajeev BR and Ketki
P12, P21, P22			Shah
	18: r researchers 30 min) P22 (75 min) P22 (15 min) Auditorium 120 min) P22 60 min) P22 60 min) P22 30 min)	18:15 to 19:15 (6Dayresearchers in pre-doctor30 min)IntroductionP22(75 min)Session 1P22(75 min)Break(15 min)BreakAuditorium120 min)Session 2P2260 min)Break60 min)Break60 min)Session 3P2230 min)Session 4	Karnataka [virtual]Closing ceremonySummary of proceedings and Vote of Thanks • Dr Naveen Bhat Y, IAS, Mission Director, National Health Mission, Government of Karnataka18:15 to 19:15 (60 min) High Tea – Hallway outside AuditoriumDay 3 (Saturday 7th September 2024)researchers in pre-doctoral and doctoral tracks who have pre-registered. F30 min)IntroductionP22General introduction and ice breakerP221(75 min)Session 1P221(15 min)BreakAuditoriumTea/ coffee break120 min)Session 2P22Health communication - Disseminating your research through blogs, policy briefs, articles, Op-eds, podcasts60 min)Break60 min)Session 3Research pitches/ Group activityP2230 min)Session 4Feedback and wrap up